Stichting tekenbeetziekten zoekt testers voor teekpakband

Gepubliceerd op 13 mei 2017 om 19:00

Testers gezocht

 

Stichting Tekenbeetziekten
5 uur ·
Testers gezocht!
Voor het testen van de nieuw ontwikkelde ‘teekpakband’ zoeken wij 4 testers. De nieuwe teekpakband is ontwikkeld door Teekpreventie. De 4 testbanden worden gratis door het bedrijf beschikbaar gesteld, waarvoor dank!
Spelregels:
* De testers moeten mensen zijn die zeer regelmatig in de natuur te vinden zijn, m.n. recreanten die vaak wandelen, fietsen, paardrijden etc. en met regelmaat met teken te maken krijgen.
* Degenen die door ons worden uitgekozen, krijgen een teekpakband met duidelijke gebruiksaanwijzing thuisgestuurd.
* De testperiode duurt 4 weken.
* Terugkoppeling door de testers over ervaringen met de teekpakband geschiedt d.m.v. een vragenlijst per email en niet via deze post.
* Na ontvangst van de testervaringen brengen we verslag uit op onze facebookpagina. De ervaringen worden gedeeld met Teekpreventie. Deze worden gebruikt om het product waar nodig aan te passen en te verbeteren.
* Met nadruk stellen wij dat geen enkel preventief tekenmiddel een tekencheck kan vervangen! Dat geldt ook voor testers van de teekpakband.
Denk je dat jij de aangewezen persoon bent om de teekpakband te testen, meld je dan aan via voorlichting@tekenbeetziekten.nl of d.m.v. een reactie onder deze post. We willen graag weten welke ‘groene hobby’ je uitoefent en hoe vaak.
De 4 testers worden op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Met hen wordt via mail contact opgenomen voor verdere gegevens.
Check de website van Teekpreventie voor meer informatie. Een ­filmpje over het bevestigen en afmeten van de tekenband www.teekpreventie.nl komt medio juni beschikbaar."

Teekpreventie.nl

Teekpreventie.nl

Teekpreventie.nl

Meer bekijken op TEEKPREVENTIE.NL

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.