Home » Archief » Sales
Sale!

Het Swiza zakmes heeft uiteraard meer dan alleen een tekentang met vergrootglas. Naast een mes heeft de Swiza Tick Tool ook een kurkentrekker, flessenopener, priem met naai-oog, schroevendraaier en pincet. Je kunt het zakmes gemakkelijk openen met zowel de linker- als rechterhand. De vergrendeling en ontgrendeling gaat middels drukken op de Zwitserse vlag.

11 Functies
Tekentang met vergrootglas
Heft met veilige grip
Ergonomische (curve), comfortable grip
Zwitsers zakmes
Tools zeer eenvoudig te openen
Zowel voor links- als rechtshandige

Sale!

Dunne, grijze/ aluminium spiegeltje met twee spiegeltjes, één spiegeltje vergroot, het andere geeft een Overzicht.

Goed om u zelf te checken op plaatsen  waar u moeilijk bij kunt. Handig voor onderweg, past gemakkelijk in uw handtas of rugzak. 

Afmeting:

dicht breed 7,5 cm lengte 8,50 cm dik 1 cm

open breed 7,5 cm lengte 16,5 cm dik 0,5 cm

materiaal kunststof.

 

Sale!

Teekpakband voor de mens / Zecke

€ 7,50 € 5,99

Teekpakband, een nieuw product die voorkomt dat de teek verder op uw lichaam omhoog kan kruipen. De teek komt 9 van de 10 keer op uw onderbeen terecht om vervolgens naar boven te kruipen. Het product bestaat uit twee onderdelen, bevestig de band vlak onder de knie en voorkom dat de teek verder loopt naar boven. Kruipt de teek op of tegen de witte band dan zit hij vast en kunt u de teek verwijderen en bestrijden.

U kunt de band bevestigen over uw broek heen maar ook direct op uw lichaam. De band is op  1 maat geproduceerd, u dient na aangaf de witte band op uw eigen been maat af te knippen. De zwarte band kunt met een lus vast maken( bij smalle benen) . Tijdens het wandelen blijven er naast de teek ook eventueel andere spullen plakken op de band.

Goede test resultaten met diverse tekenvangsten, zelf vorige zomer en dit voorjaar veel  gebruikt met goede resultaten. Sta open voor iets nieuws en voorkom een teek.

Inhoud 2 stuks.( elke been 1)

advies controleer u zelf altijd !! 

Nu ook op You Tube  hoe te bevestigen zie

https://m.youtube.com/watch?v=ECxvKfT1TPI